© 2016 Sigrid Olsen. Produkt laget av Emils WebBod og wix.com

Når du plukker en blomst

Vil du støtte utgivelsen av boken ved å forhåndsbestille? 

I februar 2016 startet jeg på romanen: "Når du plukker en blomst".

Nå har jeg sendt den til min redaktør for gjennomgang. Jeg har valgt å gi den ut selv, og det koster ca. 60 000 før jeg kan sitte med første eksemplar i hånden. 

Min bønn til deg er om du er villig til å forhåndsbetale boken? Det hadde vært en super hjelp og du er sikret deg 1. utgaven sendt fraktfritt straks den er ferdig. Om alt går etter planen, er boken ferdig i  2020. 

Har du noen ganger tenkt på hvordan det er å vokse opp i en menighet der "alle" ser hva du gjør og medlemmene i menigheten følger med og passer på hverandre? Alle barn og voksne lever i angst for å gjøre feil som Gud misliker.  Selv tankene er syndige. Barn får tidlig vite at:

" Om du tviler – synder du. Om du stiller spørsmål – synder du. Om du synder, kommer du ikke til Paradis." 

 

Harmageddon er like rundt hjørnet – hver dag må leves uten synd. 

Når du plukker en blomst handler om en jente som får livet snudd helt om i løpet av noen få vinteruker da onkelen er på besøk. Moren hennes blir et Jehovas Vitne i en menighet med strenge krav til lydighet og livsførsel – både for barn og voksne. Som ungdom må jenta ta et valg som kan føre til tap av familien og venner.

 

Handlingen starter på midten av 60- tallet og fortsetter fram til i dag.

 

 

Ønsker du å hjelpe meg, vær vennlig å gå inn i butikken og bestill der. Fint om du samtidig forteller meg om du vil ha boken/bøkene signert (hvilket navn) 


Tusen takk. 

Boken handler om oppveskt i en streng menighet. Vi møter her hovedpersonen som har mått sin venninne Elisabeth etter at hun ble utstøtt på grunn av utroskap. 
Boken er planlagt utgitt i januar 2019. For å vite om det er interesse for boken, og vite noen vil forhåndsbestille/betale, ber jeg deg fylle ut skjema under. Svar regnes ikke som bestilling, med mindre du skriver at du ønsker å bestille x antall eksemplarer. Det er også fint å få tilbakemeldinger på teksten. Er dette interessant/bra nok?

PS. Jeg tåler at du er ærlig.