Når du plukker en blomst

Vil du støtte utgivelsen av boken ved å forhåndsbestille? 

I februar 2016 startet jeg på romanen
Når du plukker en blomst.


Manus har vært til min redaktør for gjennomgang, og  jeg har forbedret teksten etter hans gode råd. I går, 20. mai, ble den sendt til korrektur, og trykkes opp så snart den er klar. Juli/august, tenker jeg. 

Boken gis ut på Sol forlag. Produksjonen koster ca.
kr. 80 000,- inklusiv trykking. 

Min bønn til deg 
Er om du er villig til å forhåndsbetale boken? Det hadde vært en super hjelp og du er sikret deg 1. utgaven sendt fraktfritt straks den er ferdig, og i god tid før lanseringsdatoen, 1. september.

Gratis frakt: Bruk kode «blomst» i butikken, så slettes fraktomkostningen før du kommer til betaling.

Litt om handlingen:
Har du noen gang tenkt på hvordan det er å vokse opp i en menighet der «alle» ser hva du gjør og følger med? Barn får tidlig vite at om du tviler eller stiller spørsmål, er du åndelig svak. Menighetens eldste blir varslet når noen synder, og alle lever i angst for å ikke være gode nok. Gud misliker at du gjør feil. Selv tankene kan være syndige. Og om du synder kommer du ikke til paradis. Harmageddon er her når som helst, og de som ikke er verdige til få å overleve og bli velsignet med et evig liv, vil bli tilintetgjort. Selv barna vil bli tilintetgjort.  

Når du plukker en blomst handler om en jente som får livet snudd helt om i løpet av noen få vinteruker da onkelen er på besøk. Moren hennes blir et Jehovas Vitne i en menighet med strenge krav til lydighet og livsførsel – både for barn og voksne. Som ungdom må jenta ta et valg som kan føre til tap av familien og venner.

 

Handlingen starter på midten av 60- tallet og fortsetter fram til i dag.

Tusen takk for at du leste dette.

Hilsen Sigrid

Her kan du sende spørsmål eller fortelle om du har noe på hjertet. 

© 2016 Sigrid Olsen. Produkt laget av Emils WebBod og wix.com