top of page

Bli slank uten sprøyter og bivirkninger

I tillegg styrker du kroppen og får en lettere og gladere hverdag.

For godt til å være sant? Ja, jeg vet det høres for godt ut til å være sant. Og vi har alltid hørt at når det høres for fantastisk ut, så er det det. Men vi vet også at det er ingen regel uten unntak. Den oppvakte leser som er interessert i sin helse kan neppe ha unngått å høre om mikrobiom (microbiom på engelsk og tarmflora på norsk).

Heldigvis fattet Kelly Olsen (tidligere president i Morinda) også interesse for kroppens mikrobiom og startet for få år siden jobben med å finne "godsaker" fra naturen som styrker kroppens mikrobiom. Han og hans team landet på 96 forskjellige plantebaserte ingredienser fra en opprinnelig liste på over 400... og laget Daily3 som gir kroppen næring til å forbedre mikrobiomet. The power of one! Visste du at mesteparten av serotonin produseres i magen? At magen kalles "den andre hjernen" på grunn av dens viktige rolle for vår helse?

Etter en tid kom LoveBiome body souffé. Super den også, men den skal jeg ikke snakke så mye om nå.


Nå i høst (endelig) lanserte LoveBiome fire målrettede probiotika. Jeg vil fortelle deg om to av dem nå, så jeg håper du leser videre for det er nå det interessante starter.PhytoPower B inneholder de beste karbohydrat-, stivelses- og sukkerblokkerende ingredienser.

HVORDAN DET FUNGERER:

Blokkerer sukkeropptaket og beskytter magen. Når sukker ikke har noe å feste seg til, vil det ganske enkelt fjernes med resten av kroppens avfall.

Inneholder bla. Hvite kidnybønner, L-arabinose, kromfpikolinat (krom), grønne kaffebønner og rødbeterot utgjør PhytoPower B sukkerblokkerende ingredienser. Alle fungerer perfekt i kroppen – og med hverandre – for å forhindre absorpsjon av karbohydrater, stivelse og sukker. L - Arabinose Larabinose er et ufordøyelig plantesukker som har vist seg å hemme enzymet sukrase, og dyreforskning tyder på at det kan redusere topper i blodsukker og insulinnivåer, blodtrykk og fettdannelse i leveren som vanligvis følger inntak av mat eller drikke med høyt sukkerinnhold. Forskning på friske voksne har vist at L-arabinose reduserer effekten av sukkerforbruk på blodsukkerstigning og insulinnivåer. Hvite kidnybønner - Hjelper også kroppen vår å stoppe opptaket av sukker, og bidrar til vekttap.

Krom - skaper mindre sukkerbehov (cravings). Stabiliserer blodsukkeret. Grønn kaffe - Er rett og slett kaffe som ikke er brent. Grønn kaffe inneholder mye klorogensyre, et stoff som kan bidra til å regulere blodsukkernivået. Kanskje vil dette stoffet kunne være med på å behandle diabetes type 2 en gang i fremtiden? Svart kaffe inneholder også klorogensyre, men i mindre grad enn den grønne, ettersom mye av stoffet forsvinner under brenningen av kaffebønnene.

Det samme gjelder for antioksidanter. En del av antioksidantene forsvinner under brenningen av kaffebønnene. Grønn kaffe inneholder derfor mer antioksidanter enn svart kaffe.

Rødbeterot er rik på en rekke mineraler, aminosyrer som og har høy næringsverdi. Den har et bredt spekter av medisinske egenskaper, som forebygging og behandling av blodsykdommer, leversykdommer, dysfunksjon i immunsystemet og anti-infeksjon, og har et godt rykte som en "livets rot".

 

PhytoPower W MÅLRETTET PROBIOTIKA FOR VEKTKONTROLL

PhytoPower W gir den kraftigste kombinasjonen av målrettede probiotika og en unik blanding av prebiotisk løselig fiber som mater vennlige bakterier. HVORDAN DET FUNGERER: Vektkontrollfordelene med PhytoPower W kommer fra den overlegne blandingen av målrettede probiotika og prebiotisk løselig fiber. Lactobacillus gasseri. - et målrettet probiotikum som forbedrer den sunne funksjonen til kroppens vektkontrollsystem. Denne spesielle stammen av gunstige bakterier har vist

seg å virke i tarmen for å signalisere kroppens vektkontrollrespons. Lactobacillus gasseri utløser også dannelsen av kortkjedede fettsyrer, som er assosiert med sunn blodsukkerrespons, immunsystemfunksjon, tarmpermeabilitet, metabolisme, appetittreduksjon og effektiv nedbryting av mat i tarmen. Prebiotisk løselig fiber er en annen viktig komponent i PhytoPower W. Når de svelges, blir løselige fiberpartikler liggende i tarmen hvor de fermenteres og til slutt konsumeres av nyttige probiotiske bakterier. Denne prosessen skaper en gel-lignende substans som blokkerer fett fra å bli absorbert av kroppen og fremmer sunn, effektiv fordøyelse.

Prebiotisk løselig kostfiber, er en spesialisert type kostfiber som er nødvendig for å lage postbiotika som gir energi til hver celle i kroppen. *

Inneholder blant annet:

GUARGUMMI er et prebiotikum som mater vennlige bakterier i tarmen. Det bidrar til å sende blodsukkeret, og det hjelper også med å lindre forstoppelse.


BAOBAB en eksotisk frukt som er en av de fremste kildene til prebiotisk løselig kostfiber. Den øker variasjonen av vennlige bakterier. NULIN FRA SIKORIROOT Inulin er den perfekte følgesvenn til Baobab som en førsteklasses prebiotisk løselig fiberkilde. Inulin løses opp i tarmen og danner en gelatinøs substans som mater vennlige bakterier, bremser fordøyelsen, øker metthetsfølelsen og reduserer kolesterolabsorpsjonen.


Send gjerne en forespørsel om du ønsker å vite mer. VIKTIG: De første ti som sender melding vil få tilsendt en prøve (pulveret leveres i singelpakker som blandes med 4.8 dl vann) hver av ønsket produkt.

Eller ...

77 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page