top of page

Det er et mikrobiom på huden din

Hudens bakterieflora😉

Når det gjelder mikrobiomer (bakteriefloraen), får tarmen mye oppmerksomhet

Men visste du at det er et mikrobiom på huden din? Faktisk er det det nest største mikrobiomet på eller i kroppen din. Og tro det eller ei, dette biotiske miljøet av mikroorganismer er direkte knyttet til din generelle helse. Huden fungerer som kroppens første forsvarsbarriere mot miljøtrusler og patogener, og hudmikrobiomet er en viktig del av denne barrierefunksjonen. Næring og omsorg for hudmikrobiomet ditt er en viktig del av din generelle helse. Postbiotic Body Souffle er resultatet av en ny og innovativ tilnærming til hud- og helkroppshelse.

Hvordan fungerer det?

Postbiotic Body Souffle inneholder en kraftig blanding av postbiotiske virkningsingredienser som trenger inn i hudens ytre lag og nærer og nærer hudens mikrobiom. Postbiotika er biprodukter av reaksjonen mellom probiotika og prebiotika, og de er fulle av sunne næringsstoffer som vitamin B og vitamin K, samt aminosyrer og antimikrobielle peptider.

Postbiotika bidrar ikke bare til å bremse veksten av skadelige bakterier, men de hjelper også gode bakterier med å vokse og blomstre. Postbiotika er i forkant av hudpleie, og Postbiotic Body Souffle er resultatet av en ny og innovativ tilnærming til hud- og helkroppshelse. Hver gang du bruker Postbiotic Body Souffle, mater du hudens mikrobiom med sunn postbiotika. Ved å ta vare på hudmikrobiomet ditt hjelper du kroppens naturlige immunforsvar, og beskytter mot sykdomsfremkallende mikroorganismer.

TILBUD TIL DEG


Jeg vil at flest mulig skal få glede av kremen. Spesielt dem som sliter med problemhud. Du finner tilbud i nettbutikken. Bruk kodeord: "Tilbud" og spar hele 250,- pr. stk. Flott gave. Husk: begrenset antall.

Vil du lese mer om andre produkter fra LoveBiome? Her er nettsiden. Bak selskapet LoveBiome er Kelly Olsen, en av dem som brakte den fantastiske NONI-frukten til resten av verden. Nå har han og hans gode partnere studert planter og urter over hele verden og lansert flere produkter ut fra forskning og undersøkelser på hvilke vekster som gjør godt for oss. Da mest med tanke på vår bakterieflora.Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page