top of page

Et hjerteskjærende møte

(En historie fra en jeg kjenner)

Jeg så mamma og pappa i dag. De gikk forbi oss på gaten. Helt tilfeldig var de i byen jeg hadde flyttet til. Mamma ga meg et blikk som om jeg hadde myrdet noen. Det sved i øynene, som den gangen da jeg forsto at hun ikke ville ha noe med meg å gjøre etter at jeg ble utstøtt fra Jehovas vitner. Det er flere år siden nå at jeg forlot menigheten, og i mellomtiden har jeg giftet meg og fått en datter.


Det var en helt surrealistisk situasjon, for min datter, som gikk ved siden av meg, visste ikke hvem vi møtte. At det var hennes besteforeldre. Mine foreldre fortet seg forbi oss. Min far så en annen vei. Det var som om de ikke kunne komme seg vekk fort nok. Nå er jeg bare trist.

 

Skulle ønske at dette var min mor og datter, men det får de aldri oppleve på grunn av religion. (Bildene er tilfeldige bilder lånt fra Wix)I boken "Når du plukker en blomst" får du vite mer om Jehovas vitner og hvorfor foreldre ikke kan ha kontakt med egne barn.


Bestill boken her: www.sigridolsen.no/nybok66 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page