top of page

Kopi av Når du plukker en blomst


Her kan du lese starten på Når du plukker en blomst. Boken er tilgjengelig i alle nettbokhandlere, bokhandlere, som nedlastbar E-bok og papirbok. Du finner den også i på Sol forlags bokhandel

 

Tilbakemelding fra lesere:

Man blir med på en reise. Jeg er sikker på at boken vil gjøre et dypt inntrykk. På dem som ikke har vært innenfor, men som får en forståelse, og du vil berøre oss som vil kjenne oss igjen.

Du har satt ord på det jeg alltid fornemmet, men aldri klarte å sette ord på. Du traff hjertet mitt, og jeg skulle ønske at flere forsto hvordan det faktisk er. Det er en sterk og god tekst med en stillferdig intensitet. En tekst som etterlater et sterkt inntrykk.

Jeg syns det er en fin og samtidig skremmende bok om et ekstremt miljø. Interessant å få innblikk i Jehovas vitner.

 

Boken starter med et sitat fra Vakttårnet Det å "slutte å være vitner" er bokstavelig ment. Så tenk på det neste kan du møter et Jehovas vitne. Slutter de å være vitner (les: forkynne) har de lært av ledelsen i JV at de følger Satan.


NÅR DU PLUKKER EN BLOMST

 


Har du lyst til å lese boken? Det enkleste er å Vippse kr 128,- (pris inkl. frakt) til 909 678 87. Bestilling kan også gjøres i nettbutikken Da får du signert utgave.


Boken kan også bestilles i din lokale bokhandel eller bokhandel på nett. Husk og titt innom bøkene om Trippelgjengen også. Barnebøkene kan også kjøpes hver for seg eller i en bokpakke som tilbud.Takknemlig om du deler posten.

0 visninger

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page