top of page

Når magen streikerFinnes det en ting man kan gjøre hver dag for å bedre magehelse?

At man enkelt kan få riktig bakterieflora slik at kroppen tar opp den næringen den trenger og kvitter seg med avfallsstoffer? Det tror jeg at jeg har funnet svaret på. Og nå venter jeg i spenning på første forsendelse. Jeg vil dele min erfaring med deg så snart jeg har noe å fortelle.

Fermentert noni med frukter og bær som gjør magen glad

NYTT SELSKAP

Kelly Olsen, som var med å starte Morinda og Tahian Noni, lanserte sitt nye selskap med fermentert noni 2.2.22 Olsen (er ikke navnet hans fint?) og hans medarbeidere har brukt de to siste årene godt. De har reist rundt i verden og funnet de mest næringsrike fruktene og bærene, og sammen med flinke folk har de laget tre produkter. Next daily balance, Next daily detox og PhytoPower. Jeg skal lære mer om produktene, og jeg skal lære mer om magen, om microbiom og probiotika. Dette skal jeg dele med deg. Nå er tiden inne for å se framover og få en bedre helse.


Besøk gjerne siden GoLoveLife102 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page