Overskrift 3

Ny bok kommer 1.september 2020
 

Når du plukker en blomst

Hvordan er det å vokse opp i en menighet der alle ser hva du gjør, og følger med? Der menighetens eldste blir varslet når noen trår feil, og mange lever i angst for ikke å være gode nok. Selv tankene kan være syndige. Og om du synder, blir du tilintetgjort i Guds store krig, Harmageddon.  

Hun er åtte år og får livet snudd helt om da onkelen overtaler moren hennes til å bli et Jehovas vitne. En dag river hun ut bildet av Harmageddon fra boken som lover henne evig liv i paradis. Det viser en ung mor som løper mens bakken revner bak henne, og flammene fra den brennende byen nærmer seg faretruende. Babyen hun holder inntil seg, må dø fordi moren ikke er et Jehovas vitne. Jenta sliter med å forstå at alle utenfor menigheten er onde mennesker som følger Satan. Er det Satan som lokker henne bort fra Sannheten, og kan hun stole på sin indre stemme?

 

«Et barns opprørske holdning og oppførsel er vanligvis symptomer på åndelig svakhet, et utslag av hva som bor i deres hjerte.» Vakttårnet, 1. oktober 2001

Hør Trippelgjengen på lydbok i sommer

Lytt til Trippelgjengen på Storytel. Er du ikke kunde allerede, kan du prøve Storytel gratis i 14. dager. 

En annen fantastisk mulighet er å laste ned appen "Bookbites bibliotek". Da kan du laste ned lydbøker gratis. Der finner du både Trippelgjengen og loftsmysteriet og Trippelgjengen og sjømannens gåte. 

Foreløpig er det kun de to første bøkene som finnes på lydbok.

© 2016 Sigrid Olsen. Produkt laget av Emils WebBod og wix.com