top of page

Overskrift 3

Artikkel i Hjemmet

I Hjemmet uke 19 finner du et intervju med meg. Se Sol forlags FB side. Spennende dette


Når du plukker en blomst

Forside_N%C3%A5r%20du%20_edited.jpg

 

 

 

 

 

 Hvordan er det å vokse opp i en menighet der alle ser hva du gjør, og følger med? Der menighetens eldste blir varslet når noen trår feil, og mange lever i angst for ikke å være gode nok. Selv tankene kan være syndige. Og om du synder, blir du tilintetgjort i Guds store krig, Harmageddon.  

      Hun er åtte år og får livet snudd helt om da onkelen overtaler moren hennes til å bli et Jehovas vitne. En dag river hun ut bildet av Harmageddon fra boken som lover henne evig liv i paradis. Det viser en ung mor som løper mens bakken revner bak henne, og flammene fra den brennende byen nærmer seg faretruende. Babyen hun holder inntil seg, må dø fordi moren ikke er et Jehovas vitne. Jenta sliter med å forstå at alle utenfor menigheten er onde mennesker som følger Satan. Er det Satan som lokker henne bort fra Sannheten, og kan hun stole på sin indre stemme?

 

«Et barns opprørske holdning og oppførsel er vanligvis symptomer på åndelig svakhet, et utslag av hva som bor i deres hjerte.» Vakttårnet, 1. oktober 2001

Les bokomtale her:

logo_stor-8df8b4cb.png

Hør Trippelgjengen på lydbok

Lytt til Trippelgjengen Storytel.
Er du ikke kunde allerede, kan du prøve Storytel gratis i 14. dager. 

En annen fantastisk mulighet er å laste ned appen "Bookbites bibliotek". Da kan du laste ned lydbøker gratis. Der finner du både Trippelgjengen og loftsmysteriet og Trippelgjengen og sjømannens gåte og Trippelgjengen og grottens hemmelighet.

bottom of page