October 28, 2019

September 16, 2017

September 6, 2017

August 20, 2017

Please reload

Siste innlegg

TRIPPELGJENGEN OG SJØMANNENS GÅTE

July 23, 2017

1/9
Please reload

Utvalgt innlegg

Husmorferie med dramatikk

October 22, 2017

 

Vi dro avgårde i høstferien. Hanne, Arne, Ulf og meg. Det sku bi ti daga med mykje fliring. Ulf  kunne vært nyhetkommentor og Stand Up komiker i beste sendetid på alle TV-kanaler. Hanne ... sjølveste Mor Theresa med omsorg for alle, det vær seg hund, katte, unga med og uten solkrem og solhatt me på tur. 

Ti-kokken til han Ulf e ett begrep – på do klokka ti hver dag – derav ti-kokken. Han kom veftan me nævan opp i ansiktet mett på flyplassen me ett overgitt uttrøkk i auan og sei: "Heidi, kjenn du kor tynt å dårli dopapir de har her på Flesland."
Og sånn starta turen. 

 

Ho Hanne tar seg go tid – kan ikkje stress, sist ute og i siste liten, og her vart tålmodigheten satt på prøve, og det vart mykje venting på ho, men vi va jo på ferie og tid hadd vi jo nok a.