top of page

Endelig

I god tid før påske kommer den 4. boken om Trippelgjengen. Bøkene om Trippelgjengen handler om Even, Marcus og Emma som møtes i sommerferien i Lillevik. De løser gåter, avslører hemmeligheter og fanger tyver. Det er ikke ett oppdrag som er for vanskelig for Trippelgjengen. Nå skal de finne ut hva som hendte med Henrik som forsvant sporløst i februar 1945 noen få måneder før krigen var over.

21 år gamle Henrik ble sist sett den 7. februar i 1945. Kona hans, Frid, har ventet forgjeves i alle år. Og Jakob har aldri møtt sin far. Å finne ut hvor det ble av Henrik er den vanskeligste oppgaven Trippelgjengen har gitt seg ut på. Even, Marcus og Emma møtes i påsken for å løse mysteriet. De finner raskt ut at Henrik var en av «Gutta på skauen».
Hvordan kan et menneske forsvinne sporløst? Og kan Trippelgjengen finne han etter så mange år, når ingen andre har klart det?


Slik starter Trippelgjengen og de tapre heltene En spiss stein stakk seg inn i kneet. Luften var kald og rå, og han hørte det dryppet vann der fremme. Noen ropte like bak han.
– Kom igjen! Kom igjen! Svar meg. Jeg vet at du hører meg. Even krøp inntil veggen, forsøkte å være stille samtidig som han ålte seg fremover. Grotten hadde to åpninger, og klarte han å krype bort til den minste av dem var han reddet. Det sto om sekunder. Det var bare om å gjøre å være raskest. Mørket var hans fordel, han var kjent. Skrittene nærmet seg faretruende fort. Endelig, der fremme så han det svake lyset fra åpningen. Nå visste han at han ville klare det. I det samme kjente han en hånd på skulderen.

Ønsker du å forhåndsbestille blir jeg glad. Du trenger ikke å betale før boken er klar, men fint å vite hvor mange jeg skal trykke.

TILBUD OM DU FORHÅNDSBETALER

Om du forhåndsbetaler, får du med en valgfri bok av de tidligere utgavene av Trippelgjengen. Mer info finner du her Det er en fordel å ha lest de tre første bøkene før du leser De tapre heltene. Her finner du dem til en super pris. (Ord. pris er 228,- pr bok)41 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page