top of page

Trippelgjengen er fine julegaver

,

Jeg vil gjerne presentere mine barnebøker til deg.

En sommerdag i 2016 dukket Even opp i min fantasi. En gutt på 12 år, enebarn og litt forsiktig. Foreldrene hadde kjøpt hytte "i ødemarken", og Even måtte være med. Ingen hadde spurt han. Verden kjedeligste ferie. Men det var før han møtte Marcus og Emma. Skumle loft, en kioskraner forsvinner, gamle gåter som skal løses, før det er for sent. Og hva skjuler seg i grotten?

Alle bøkene finnes i papirutgave, E-bok og lydbok.

Trippelgjengen og loftsmysteriet Trippelgjengen og sjømannens gåte Trippelgjengen og grottens hemmelighet


Har du lyst å høre lydbøkene? Fra kr. 49,- Best pris hos: ebok.no

 

Mitt beste tilbud til deg

Alle bøkene om Trippelgjengen i papirutgave signert med en liten hilsen til den som skal lese boken. Besøk nettbutikken min. Der kan du lese mer om hver enkelt bok. Trippelgjengen er en super julegave til barn fra 8-12 år. Jeg kan pakke pent inn i julepapir, ved forespørsel, dersom du vil at jeg skal sende rett til mottaker.

Bokomtaler: Fra en ung leser: "Hvorfor har ingen fortalt meg at det finnes flere bøker om Trippelgjengen. Nå har jeg lest den første tre ganger." Trude Helén Hole Unge bokbloggere Bokslukerprisen, Sjømannens gåte Trykk på bilde for bestilling. Ha en strålende dag. Husk at jeg også har skrevet en bok for voksne.


47 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page