top of page

LESELYST


Hvem kan stå imot dette?

Det er ettermiddag. Solen er et sted bak den grå disen som ligger helt ned på bakken. Skogen bak de nærmeste trærne er borte. Trærne holder sine tomme greiner ut og venter. De venter på våren. Dag etter dag står de fastfrosset i bakken og venter ... Hva kan vi gjøre i ventetiden? Lag varm sjokolade. Har du krem? Pisk den, og legg den på toppen. Invitert til lesestund. Kryp opp i sofaen med et varmt pledd rundt dere. Kakao med krem på bordet. Barnet ditt liker kanskje ikke å lese? Men, hvilket barn kan motstå varm kakao og mammas armkrok? Let opp boken som står i bokhyllen og venter på å bli lest. Les høyt til barnet. Avtal med barnet at når du har lest litt, leser barnet videre. Så bytter dere. La tiden fram mot sommeren bli en tid dere favner om. Omfavn hverandre. Kos dere.

Vinter i Norge

Vinter i Norge

 

40 visninger
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page