top of page

SLANKER SEG MED HESTEMEDISIN

Er det virkelig så viktig å være slank at man satser resten av helsen i en slags russisk rulett? Jeg tror neste ikke hva jeg hører. For å få en "finere" kropp bestiller unge jenter hestemedisin på nettet og knasker i vei.

Hva skal man med en slank kropp om hjertet stopper? Hvor mange tabletter tåler jeg - liksom - før hjertet tar skade? Er hjerteforstyrrelser, høyt blodtrykk og nervøsitet bedre enn en sunn kropp? Skal vi damer se ut som beinrangler, som knapt nok henger sammen, før vi er slanke nok? Det er nesten som jeg har lyst å spise meg tykk i protest. Jeg har da for f... andre kvaliteter.

Kjære unge jente. Ja jeg vet. Du har hørt mas før av gamle damer. (Jeg fyller 59 år i dag.) Formaninger og pekefingre har du sikkert fått nok av. Men jeg vil deg bare godt, og det eneste jeg ber deg om er å stoppe opp og spørre deg selv: Hvordan vil jeg ha det i livet mitt? Hva er viktig for meg? Vil jeg eie mitt eget liv? Det livet har lært meg er følgende: Andre kvaliteter enn en slank (les: mager) kropp er absolutt nødvendig. Kvaliteter som ikke er avhengig av kilo og alder. Er utseende det viktigste for deg, vil du tape. Årene setter sine spor, det er helt normalt. Om medisinen: Medisinen brukes til hester med luftveislidelser. Den står på dopingslisten, med 28 døgns karenstid for hest, når det er brukt. Den har tidligere vært et svært populært middel blant bodybuildere, men nå har også unge jenter kastet seg på bølgen. Et hjertesukk fra meg

97 visninger
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page