top of page

Bokanmeldelse i Dagen


Jeg er stolt over denne fine bokanmeldelsen av "Når du plukker en blomst" i avisen Dagen.


Et barns møte med Jehovas vitner

Skrevet av: Audun Mosevoll

tir 17. nov. 2020, kl. 19:47 - tir 17. nov. 2020, kl. 19:47

Denne boken er en sterk og leseverdig historie der hun har samlet mange biter fra slik livet kan oppleves når en som barn blir ført inn i en Jehova-menighet.

Vi har lest ulike skildringer av hvordan det er blitt opplevd å være medlem av Jehovas vitner, og ikke minst beretninger fra noen som har brutt med menigheten. For de fleste av oss har kontakten med «vitnene» vært når de banker på døren vår, eller forsøker å stoppe oss i byens gater eller bynære strøk med Vakttårnet eller andre publikasjoner.

Frykten for det som sies

Sigrid Olsen har skrevet en fortelling om hvordan et barn opplever det å bli ført inn i Jehovas vitner ved at foreldre lar seg bli et «vitne». Da er det som blomsten blir avskåret, barnet mister kontakten med livet utenfor menigheten og opplever frykten for det som sies om dem som synder.

Jenten vi leser om i denne fortellingen får høre at dersom hun synder, vil hun bli tilintetgjort «i Guds store krig, Harmageddon». Og dette følger henne videre i livet.

Veldig nyttig

Sigrid Olsen har levert en sterk og leseverdig historie der hun har samlet mange biter fra slik livet kan oppleves når en som barn blir ført inn i en Jehova-menighet.

FAKTA

Anmeldt - Når du plukker en blomst53 visninger

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
bottom of page